27th Ji.hlava International Documentary Film Festival

ji-hlavadok-revuecdfEmerging producersInspiration Forum
Vytrvalí: Pod povrchem
play
Vytrvalí: Pod povrchem
Vytrvalí: Pod povrchem
Vytrvalí: Pod povrchem
Vytrvalí: Pod povrchem

Vytrvalí: Pod povrchem

director: Josef Heřmánek
original title: Vytrvalí: Pod povrchem
country: Czech Republic
year: 2021
running time: 52 min.

synopsis

Dokumentární triptych přibližuje dlouhodobé společenské problémy, jež spojuje především jejich stálá aktuálnost. První díl, který vám promítneme, je věnován problematice ukládání radioaktivního odpadu a neschopnosti státu a místních samospráv najít při řešení tohoto problému společnou řeč.

biography

Vystudoval DAMU obor režie. Jeho rodiči jsou Karel Heřmánek a Hana Heřmánková.
Filmografie:
2020 GurmetLab (TV seriál)
2015 James Cole - Lobotom Music (videoklip)
2021 Valentýn (divadelní záznam)
2012 Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II. (studentský film)
2011 Ze soboty na neděli (studentský film)

more about film

director: Josef Heřmánek
producer: Jaromír Herskovič
script: Josef Heřmánek, Ondřej Herskovič
photography: Ondřej Herskovič
editing: Zdeněk Marek
sound: Jaroslav Fryš
koproducent: Rebeka Bartůňková - Česká televize
Ministerstvo kultury
Fond kinematografie
Město Jihlava
Kraj Vysočina
Česká televize
Český rozhlas
Aktuálně.cz
Respekt
Kudy z nudy